آسمان هشتم

امام رضا (ع) می فرمایند : قارچ از من است و آب آن شفا برای چشم است .

توصیه های طب سنتی

1. طبع قارچ گرم است.

2.قارچ دیرهضم است و باعث غلظت خون می‎گردد.

3. درد معده ایجاد می‎کند امکان فلج و سکته دارد برای خنثی شدن اینها همراه آن زنجفیل بخورید.

4.هیچ‎گاه بعد از خوراک قارچ آب سرد نخورید.      

6.کسانی که بیماری قند دارند می‎توانند از قارچ استفاده کنند.

7.از نگهداری قارچ درون کیسه پلاستیکی جدا خودداری کنید.

8.حداکثر نگهداری قارچ در یخچال 3 الی 4 روز بوده است.

9. قارچ را با آب سرد بشویید در آب خیس نکنید.

10. تا زمانی که نمی‎خواهید از قارچ استفاده کنید آن را نشویید.

11. قارچ را در مایکروفر و یا فر نپزید و بخارپز هم نکنید.

12. قارچ داروی ضد تومور است. 

13.  کسانی که گوشت نمی‎خورند از قارچ استفاده کنند.

14.قارچ حاوی ویتامین ب و فسفر و پتاسیم است و اسیدآمینه‎هایی چون لنین و لوسیون دارد.

15. قارچ فعالیت مغز را برمی‎انگیزد.

16.ناراحتی‎های گوارشی را درمان می‎کند.

17.باعث بیرون کردن سم‎های بدن و بلغم را برطرف می‎کند.

18.قارچ حاوی آنتی‎بیوتیک است.

19.قارچ باعث تقویت استخوان‎ها می‎شود و کمبود ویتامین D را جبران می‎کند.

20.کسانی که بزاق‎شان زیاد ترشح می‎کند از قارچ استفاده کنند.

21.قارچ باعث می‎شود که مواد غذایی آسان جذب گردد و اخلاط مضر و فضولات را خارج می‎کند و دستگاه گوارش را تصفیه می‎کند.

22.چربی زیاد هضم قارچ را مشکل می‎کند.

23.قارچ باعث تقویت نیروی جنسی می‎شود.

24. قارچ اسهال و اسهال خونی را درمان می‎کند.

25.خونریزی‎های داخلی را متوقف می‎سازد.

26.یک نوع قارچ دیگر به نام کومبوجا داریم که ضدسرطان می‎باشد.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
-->